Att se på tv

 Tycker inte att jag tittar så mycket på tv och inte barnen heller. Men visst, är mycket glad för att CSI har börjat igen. Loppan har inget så där speciellt, men Neo tittar på OCC (bygger motorcycklar) på Discovery på vardagarna.

Men nu, när vår antänn har ballat ur, vilket liv. Jösses. Hela värden rasade igår när det inte gick att se några motocycklar...

Hoppas att vi fått upp en ny innan måndag bara... =)

Tjo ho!

Jag har blivit faster igen =)

12 augusti (min födelsedag) kom hon ut. Det ska bli så kul att få se henne, längtar. Synd det är så långt till dem bara. Sen kommer jag ju inte att glömma hennes födelsedag så lätt heller.

Kram på er!

En vecka...

Hann barnen gå på dagis innan den första sjukdommen slog till...

Vi hade kalas i lördags, och eftersom det åts en hel del godis så tänkte jag inte på att loppan inte åt nån vidare mat. I söndags så tackade jag den övre makten för att barnen tog sin livs längsta sovmorgon, för jag var _inte_ pigg när loppan ropade på mej 8.40!!! (var bakis, vilket antal ggr det hänt går att räkna på fingrarna...) och mamma o pappa tog hand om barnen en timme till så jag fick vila. Sen var jag hyfsat pigg men loppan åt ingen frukost. Senare på dagen kom febern och i måndags konstaterade jag att det var dessa hemska höstblåsor...


Getingar

Nu får det vara nog! Jag har sen jag fick barn lärt mej att behärska min getingfobi, men nu får det vara nock. Jag har sett 2 bon tidigare men tyckt att de inte varit så bevärande, men nu har de byggt ett till på balkongen, där jag hänger tvätt när det är ostadigt väder. Så på måndag blir första samtalet till Anticimex. Så det så!

Stor loppa

Min lilla loppa börjar bli stor. Hon har varit väldigt nappfixerad och det har inte varit någon idé att försöka sluta. Men sista veckan har det hänt något. Hon har själv sagt att hon är stor (vilket hon inte gjort tidigare), och då passade vi på att fråga om hon skulle byta bort sina nappar mot en leksak. Ja, en docka svara hon. Detta har hon talat om för alla denna vecka, men tyverr kom vi aldrig iväg till en leksaksaffär. Jag har gömt undan alla 9 nappar förutom 2. Idag var vi på Maxi och där hittade hon en lila mjukis som hon bytte sin lila napp mot. Med tanke på att hennes nappar varit heliga så är detta ett stort steg för henne. Nu har hon en rosa napp och den ska bara vara i sängen till hon vill byta den mot en docka.

Sen har hon även slutat med nattblöjan. Neo har ingen, sa hon i veckan, så hon går verkligen på stor temat nu. Tur är kanske det, för så trotsig som hon varit de sista dagarna så behövs det något possitivt med.... =)

Kors i taket

Dubbelt upp.

För det första så har jag äntligen börjat att ta tag i vårt "finrum" där vi satte alla kartonger när vi flyttade hit för snart 3 år sedan.... Har packat upp/om 6 kartonger och om det fortsätter att regnar i morgon så hoppas jag att jag blir färdig. Sen ska vi bara komma på vad vi ska göra med rummet. Ev myshörna/bar i ena änden och gym i andra. Vi får se.

Sen har vi gått igenom digitala kort från förra året och skickat iväg för "framkallning". Ska bara se till att vi skickar iväg resten nästa månad, för det blev lite väl mycket att ta på en gång nu.

Det kan vara bra att det ösregnar en hel dag.... =)

Den nya leksaken...

är redan på verkstad...

Suck. Tur att det inte var mitt fel i alle fall. Mannens bror skulle testa den och vi glömde sätta på soppakranen och han körde naturligt vis soppatorsk, med föld att förgasan ev gott sönder... Det ska den inte kunna göra, men vi få se vad diagnosen blir. Dubbel suck

Skräckblandad förtjusning

Jag har kommit in på en kurs på högskolan. Ska läsa 20p på halvfart, dvs på två terminer.

Är både glad och vättskrämd. Hjälp hur ska jag klara av det? Med noll studieteknik och svåriget med att läsa? Hoppades nästan att jag inte skulle komma in, men samtidigt _vill_ jag göra nåt mer, och detta är ju perfekt. Kan både jobba mina timmar och plugga. Har ju en hel del kunskap inom ämnet och jag hoppas att jag kan få lite "gratis" på så sätt. Min chef hoppades på att jag kunde få bidrag från mitt jobb till kursliteraturen erftersom det är en kurs som gagnar jobbet, men det var inte hon som beslutade om det.

Så håll tummarna kära vänner, V 35 börjar jag....