Trött

Har varit i Karlskrona hela dagen. Först var vi hos örondoktorn som kollade sonens öron. Rören hade lossnat från trummhinnorna så han pillade bort dem. Öronen såg fina ut så han hoppades att sonen inte skulle behöva rör igen. Så sonen fick OK stämpel i rumpan =)

Sen rantade vi Karlskrona runt med en kompis.

Lite mat när vi kom hem och sen ut med gräsklipparn och tog baksidan av huset. Undra om det var sista gången för i år? Hann med att kratta lite löv med inna det blev mörkt. Lite konstigt det där med att jag faktiskt tycker det är helt OK att kratta löv nu sen man fick hus och barn, vilket jag inte tyckte innan... en vuxen sak????

Natti natt

Höst

Nu har hösten kommit. Fortfarande hyfsat varmt på dagen och vi har inte satt på värmen än, men pelletsen kommer i morgon eller på onsdag, så det dröjer nog inte långt till inann vi sätter på den. Längtar efter riktigt varma bad =)

I torsdags hade vi en riktigt bra dag här med fint väder. Hann med att klippa halva gräsmattan så det vore inte fel med en fin dag till. Vi städade även och bakade o´boy muffins som var mums =) Skönt med en heldag hemma.

Tv kväll

Blir det här. 2*CSI =) Även Anne Phil tycker jag är ok att titta på, så ikväll blir det mannen som får stå för läggning av barn.

Fina

En dag i somras bad jag barnen att gå och klä på sig för vi skulle ut.
Sonen deklarerade stolt att han skulle ta på sig sina fina kläder. Ok tyckte jag, vi skulle ju till affären med. "ja med fin" ropade loppan uppefrån. Visst, ropade jag till baka.

Bra kläder att spela fotboll i ?90088-3


"Chokladbollar"

Nu har cementjobbarna gått över till bageriverksamhet...
Ni kan ju gissa hur bagarna såg ut... =)

90088-4


Liten har blivit stor

Lill-loppan har blivit en stor loppa.
I fredags lämnade hon in sin sista napp i leksaksaffären mot en docka och sen dess, inte ett enda pip!
Hejja =)

Hmmm

Jag har alltid fnissat lite åt dem som har tvättat mobiltelefoner, större summor pengar och dyl.

I går på morgonen säger mannen till mej att hans jeans är smutsiga och behöver tvättas. Senare på dagen är sonen ute och halka i bären från en buske vi har och om de skulle kunna återfå ungefär samma färg som innan så slängde jag dem i tvättmaskinen med en gång och slängde samtidigt in mannens. Kollade naturligtvis fickorna och tömde dem på en del papper.

I dag ringer mannen när jag hämtar barnen på dagis och säger, va bra att du inte är hemma än för du har väl inte tvättat mina byxor?

Va? det gjorde jag igår, du sa ju till mej?

Ja men, du brukar ju inte vara så snabb. (vadå??? =)) Kollade du fickorna?

Visst! Det gör jag alltid.

Bra! då hittade du minnena?

Vadå? Det var bara papper?

Nä, i _lilla_ fickan ligger USB minnerna (både mitt och hans...).

Shit!

Gissa vad som ligger på tork på min monitor? Jo då, två USB minnen, ett litet + ett "stort" för många pengar... hmm snälla, lova att funka, pleeease.

Jösses vad tiden går...

Jätte länge sen jag skev.... och Myra, jag lovar att jag inte har övat hela tiden... =)

Att jobba nästan heltid + plugga + alla förkylningar har tagit sin tid, fast vi var alla friska i nästan en hel vecka... =)

Det börjar snart dra ihop sig till första tentan, 3/11, och jag har ångerst! Det är jätte intresant, men att få mej att skriva 7 sidor om detta är inte lätt. Måste verkligen börja snart, har bara två böcker kvar att läsa innan bara...

Den "lilla" 4-åriga hästen som jag hoppar just nu har fattat galoppen och tycker det är jätte kul att hoppa. Han har jobbigt i ena galoppen så lite bockande blir det. Fast i onsdags fick jag "bara" en ordentlig resa... Nästa gång ska jag sätta på en martingal så att jag har något att hålla mej i...