Tolleri trollera

Gör om detta =)

http://www.bigfun.be/Movie/Ursula%2BMartinez.htm

Trevligt...

Hmm, skrev precis ett långt inlägg om vilket bra humör jag är på och om allt trevligt som hänt i veckan och vad händer? Jo, trycker på fel knapp och allt försvinner. Hm, Murphys lag eller?

Men men, i alle fall så började jag veckan med att rida en ny häst, som jag ska hoppa en ggr i veckan så länge det är tillräkligt ljust ute. Det var en stor 4 åring som var mycket trevlig. Kul!

Var på föreläsning i går om stress, fast mycket gick ut på hur man ska må bra i största allmänhet och hur människan fungera. Det var en mycket bra föreläsare och det gav en hel del.

Cement...

Smet in och kollade lite på datorn med barnen kvar ute. Gick nyss och kollade vad de höll på med eftersom de varit tysta och sams i en kvart. Jo, de har hämtat vatten från poolen och hällt i rabbaten som vi ska gräva bort och gjorde "cement"... Kan säga att jag inte ens behöver fundera på att stoppa dem i badkaret... Sonen hade mest på kläderna och dottern lera upp till tröjkanten... Men kul hade de =)

Löpande band

på feber...

När jag hämtade barnen på dagis i måndags så hade dottern feber. Jippi, var tvungen att jobba natten och mannen kunde inte heller vara hemma. Så gissa vem som var något trött igår? Jobba vaken natt utan att sova efter är inte att rekomedera... Så när jag då äntligen skulle få sova igår kväll så gissa vem som fick feber? Normalt sett bruka jag decka av feber och sova som en liten gris, men inte igår... låg och skaka och kunde inte somna och när jag väl hade slummrat in något så var det bara upp och släppa in en av katterna som var ute och blev spöad av en elak katt från området. Den katten har kostat mej många kroner för veterinären. Sen skulle dottern vakna 2 ggr under natten med, hon som nästan alltid sover gott hela nätterna. Jag vet en som kommer sussa gott på kudden i natt!

Allt löser sig

sa han som.....

Sonen var feberfri och pigg på lördagen så det blev kalas. Uppskattat och livligt =)

Även har det löst sig gällande mega bucklan på bilen som hade uppstått på fredagen. Mycket retfullt eftersom vi snart ska sälja den och pengar är just nu något vi inte har... Men i måndags så kom det in en man på gubbens jobb och sa att det var han som fixat bucklan men inte hunnit in i fredags. *drar en lättnad suck*

Typiskt

Idag blöder mitt hjärta för sonen. Han fyller 5 på söndag och skulle haft sitt första "riktiga" kalas med inbudan och hela kittet i morgon. Han har varit på kondis beställt tårta och ser vrekligen fram mot detta.

Vad händer?

Jo, han vaknar med feber. Hade hoppats på att den skulle ge med sig men nu hade han 39,7 så det är väl bara att försöka få tag i alla och skjuta upp det. Det är bara det att det blir 2 v. eftersom jag jobbar nästa helg.... Blä!

Vargtand

Barnen sprang omkring och lekte med en vargmask i skumgummi som de fått från nån tidning. Plötsligt lossna ena tanden som ser ut som en triangel 2*1 cm. De busade vidare och jag höll på att äta frukost. Plötsligt kom sonen ut i köket gråtandes. Han hade lyckats med att lägga "tanden" på soffbordet och satt näsan på den och andats in den i näsan! Hmm. Bad honom att försöka blåsa ut den, men den satt för långt in. Ja ha, då kulle det bli doktorn istället för dagis och jag såg min tid hos spc.tandläkar flyga...

Började stressa omkring och få på barnen kläder och kamma dem mm. Sonen var ledsen för att det gjorde ont och satt och snörvlade. Han fick ett papper att snyta sig och efter en stund flög det ut. Jippi. Alla glada utom dottern som ville till doktorn...

Snorigt

är var det är här idag. Barnen var trötta i helgen och manne sjuk sen i lördags. Jag har kännt mej lite halvsjuk, men det är ju inget som hindra mej.... men idag har jag faktiskt kännt mej lite mer än halvsjuk.

Har längtat efter att rida eftersom hästarna haft lite semester i sommar pga helrenovering av stallet och idag var det äntligen dags. Fast det blev bara ett litet pass då jag var helt slut och genomsvettig efter att bara hämtat hem hästarna från hagen... Men kul var det och jag kommer säkert ha träningsverk i morgon i alle fall.


Off

Kan man sammanfatta mej med sista tiden. Har varit trött och tjurig, inte fått nåt vidare gjort fast jag hade vissa saker som skulle vart gjorda innan skolan började. Har nu förstått att det hela berott på att jag varit jättenervös fast själv inte förtått hur mycket... hm. Har helt enkelt låst mej, men sista dagarna har det varit bättre och lyckats få lite gjort. Fast jösses vad nervös jag var idag. Hade någon sagt pip så hade jag börjat böla...

Men jag överlevde och känner mej faktiskt lite stolt över mej själv som utsätter mej för detta. Jag har inget att förlora bara att vinna. Nu måste jag bara fixa fram böckerna som vi ska ha lite snabbt och be till dem där uppe att jobbet kan betala dem för vår ekonomi är inget kul just nu...

Min första dag i skolan

Då var första dagen avklarad. Hade vissa problem att hitta rätt sal eftersom jag lyckats glömma lappen med numret på hemma... hm, vadå småbarns förälder???

Har varit skitnervös sista veckorna och hade nästan ångerst idag, men efter att ha skakat i två timmar så släppte det. Det var en mysig grupp med bara 6 st, blir 8 st fom nästa gång och läraren verkar mycket bra. Hon verkligen brinner för detta ämne och det är kul att lyssna på en som är engagerad och vill dela med sig om sina kunskaper.

Det jag måste få kläm på nu är hur mycket och vad vi ska läsa. De andra har högskolevana men jag fattar noll.

En sak som jag märkte idag var att mina skrivsvårigheter är värre än jag trodde. Har skrivit en del på datorn sista tiden och tycker det flyter på bra, men när jag skulle skriva på papper idag så tappade jag bokstäver i vart och varannart ord och bytte plats på bokstäver hej vilt. Att det är sån skillnad på att skriva på datorn och för hand trodde jag inte!