Gissa

Gissa vem som försov sig och fick springa (så fort det gick i blixterhalaka...) till tandläkarn med sovränder i ansiktet...

Jo då. Låg och drömde så sött och vaknade till 20 min innan jag skulle vara där. Så den där lunchen jag hade behövt innan bedövning och borrning fick hoppas över.

Rotfyllning, hemska ord, djupt hål i både tand och plånbok...

Revy

Sonens feber gick över fort så han var på G när mormor o morfar kom på besök i lördas. Vi var på revy och när vi kom hem så hade svärmor maten färdig. Det är lyx =)

I går var jag super trött. Vet inte varför men det är inte roligt att vara så koma trött. Idag är jag lite piggare och det är tur eftersom jag ska jobba i natt.

Jag har fortfarande inte fått reda på resultatet på min tenta. Skulle fått det i förra veckan... Vill vet NU.

Febrigt

I natt fick sonen feber och har varit mycket lugn idag. Inte jätte mycket feber, men tydligen tillräckligt. De får vara hemma från dagis i morgon med mannen. Jag ska jobba. Har lite dålig motivation till att gå till jobbet just nu och hade gärna varit hemma jag med. Men jag ska väl inte klaga för då åker de väl på vattkoppor som går i närheten och fom 1/2 så har vi ingen vikarie att få in på jobbet...

Snö

Idag kom första snön. 1-2 cm som gott räckte till att kasa runt lite på både snow racer och skidor. Lyckliga barn =)

Nu har den nästan rengnat bort, men det kommer kanske mer i början på veckan.

Jag tycker det borde komma 2-3 dm snö på en gång, vara ca 3 minus och vara så i en månad. Perfekt, inte en massa skottande och glada barn. Sen kan våren komma =)

Hoppsan

Det blev ett mycket längre uppehåll från bloggen än vad jag tänkt mej.

Har varit helt uppslukad av skolarbetet som skulle in i fredags, sen blev det tomt i huvudet i stället....

Har inte ridit på ett tag, var uppe förra veckan och pussade på hästarna, men ska sätta igång igen på torsdag. Fast det blir den första hästen nu några gånger för den andra har varit ute på äventyr och skadat sig. Är igång igen, men tar det lite lungt.

Till er alla!

God fortsättning på det nya året!