Elegant Machinery

När jag ändå håller på att prata musik så måste ni även höra EM. Svenk synthpop. De var mitt favvo band i många år, men haft en längre paus, men till hösten kommer deras nya album. Här är singeln:


LOWE

Måste slå ett slag för ny, underbar, svensk musik, nämligen LOWELyssa även på The Vanishing (om ni inte lyssnar på alla =))

Star wars

Man kan säga Star wars och då har man sammanfattat allt som sonen gillar nu. Han spelar Lego Star wars, leker star wars, drömmer star wars, tittar på star wars (utvalda bitar tillsammans med sin pappa), bygger lego med star wars tema (och det kan han göra lääänge). Tom ritar star wars.Dottern är fortfarande inne i sin prinsessvärld, men hon ritar även lite annart. Bla så har hon ritat S med Pyret i magen =)


SEMESTER!!!!!!!!!!!

Jippi!
Äntligen semester. Jag har nog aldrig längtat så mycket efter semester som nu sista veckan, och den har varit mycket intensiv. Jag har haft mina vanliga dagbarn + några andra barn vars dagmammor gått på semester. Så det har verkligen varit full rulle...

Men nu har jag sköna 4 veckor att samla krafter på. Vi har inga större semesterplaner, utan ska ta lite små turer.

Efter semestern så ska jag börja jobba på dagis. Det är en 5års avdelning som arbetar lite mot "ur och skur". Jag ska vara utöver den ordinarie personalen som extraresurs måndag-torsdag, sen får jag vara dagmamma på fredagar när de andra dagmammorna har ledig dag. Tyverr så ska ju loppan gå där, men jag tror nog att det ska funka ändå. Jag är i alle fall mycket glad över att slippa hoppa runt som vikarie.