Glad Påsk

Glad Påsk på er alla =)

image22

Sant eller hur?

Visst är det så här?

Att det ska vara så svårt....

Varför ska det vara så svårt att få komma till doktorn?

Sonen har sen i onsdagsnatt haft mellan 39-40 graders feber. Han har superont i nacken/halsen och är allmänt medtagen. I fredags fick vi komma till vårdcentralen och läkaren konstaterade "bara" mycket svullna köttlar och han trodde det värsta varit och att han snart skulle vara på bena. Lördagen gick och ingen förbättring. Idag (söndag) så trodde jag att han var lite bättre, men det va bara en timme på fm, sen blev han sämre igen. Svarade inte helt på febernersättande och låg bara i soffan och grät av smärta eller sov.

Jag tyckte det va dags att kolla upp han igen och ringde sjukvårdupplysningen. De skulle ringa upp igen om _2_ timmar! Inte precis det man ville höra... När han väl ringde så tog det minst 15 minuter för mej att få han att förstå att vi inte alls ville vänta tills i morgon och gå till vårdcentralen. Då hade jag väl inte ringt.... Först när Peter fick ett mindre utbrott i bakrgunden så trollade han fram en tid... Väl inne så konstaterades halsfluss... Vilket enligt sjukvårdsupplysningen han inte alls kunde ha eftersom han inte hade det i fredags... HMF!!!

Nu hoppas vi på att det vänder snart så han hinner återfå krafterna, för det är bara 5 dagar kvar innan vi dra till fjällen....