Första advent

Nu börjar nedräkningen på allvar. Jag älskar jul och har druckit glögg i en månad.. =)

Barnens rum har blivit julfina i dag med julgardiner och tomtar, men i resten av huset är det bara ljusstakarna som har kommit upp. 

När julpyntar ni?

Loppan red sin sista gång för den här terminen i går, och red tillsammans med några äldre tjejer. När de andra skulle galoppera en bit, så ville Loppan också testa. Jösses vad jag fick kuta och jösses vad hon blev lycklig. Sken som solen =) Hon hoppade även över en stock, så hennes balans är det inget fel på. Ridläraren tyckte det var duktigt att kunna galoppera utan att tappa stigbyglar efter 8 ggr. Så det är väl bara för mej att försöka få lite kondis tills det börjar igen, för jag vet en som har träningsvärk idag....

Efter ridlekis åkte vi och lämnade barnen hos farmor och farfar. De har tjatat länge om att få sova över så nu var det dags. Mannen och jag åkte vidare in till staden och fick lite julklappar fixade, sen blev det bio. James Bond. Alltid lika trevligt med bio, fast jag tycker att förra filmen var bättre. Sen hem för att få mysa i lugn och ro =)


En tung helg

I fredagskväll åkte jag in med min ena katt till veterinären, för han var dålig. Han hadde sett hängig ut när han kom in på morgonen, sov nästan hela dagen, såg lite piggare ut på em, för att sen drastiskt bli sämre på kvällen.

Inte kunde jag tänka mej att jag skulle få han i en kartong med mej hem... Jag var inte ett dugg förberedd, han var ju pigg dagen innan. Vad som hänt får vi inte reda på. Fy, för att stå där och ta beslut om någon annans liv. Men veterinären tyckte att hans hjärta och lungor var i för dåligt skick.

I lördags hade vi begravning, hade fixat en fin "krans" i form av ett hjärta. Barnen tog det helt ok. De tyckte mest synd om han.

Just nu hittar jag inga bra kort på han, men det sista jag tog på honnom var när han lagt sig i Loppans docksäng.Farsdag

Grattis alla pappor!
Vi hade tänkt ge mannen frukost på sängen idag, men hans beredskapssökare hann pipa innan jag och barnen vaknat... Man han blev glad för paketet som han fick lite senare. Svärfar gillade också sin paket, kan ju inte skriva här vad det var än, då min pappa inte fått sin än.... =)

Jag fick min mobil igår så nu kan jag ta kort igen. Innan jag lämnade in den så tog jag ut minnen och la det på en bra plats.... Det är bara det att det var en lite för bra plats, då jag inte kan komma på var!!! Hmm, skulle nog behöva ett minne till själv... Tydligen så va min gamla mobil helt kass, för jag fick en ny, men på väg hem så kom jag på att alla mina mms finns i min gamla mobil, måste ringa i morgon och se om det går att få min gamla mobil med...