Kast med liten Synthloppa...

I fredags ringde chefen och berättade att jag bli omplaserad f o m måndag. Kul att inte ens få gå till jobbet en sista gång, jobbar ju hemma på fredagar... Så nu är jag helt plötsligt vikarie och kommer att få hoppa runt på en massa ställen och aldrig veta när jag börjar eller slutar... Kul?  NOT. Inte så kul för barnen heller att inte veta hur länge de ska vara på fritids och dagis om dagarna... BLÄ och UCH =(

Wrong?

Nä - right =)

http://www.youtube.com/watch?v=WaRny2sxklc

Längtar ännu mer....

En dag på jobbet

Så här jobbigt hade jag det i går =)

(efter att kutat pulkabacken up och ner...)

Och nu längtar jag....

Nu när vi fått lite vinter så längtar jag till sommaren.

Först till den 30/6 då vi ska till Köpenhamn och se:Och sen till den 8/8 då det är Göteborg och denna dam som gäller:Tjo ho vilken bra musiksommar =)

Underbar vecka!

Lagom till sportlovet, så fick jag hoppa in och vara dagmamma. Kunde inte blivit bättre =) Sonen lycklig över att få vara hemma med sovmorgon och lek, Loppan lycklig över att få vara hemma med mamma =) Och sen detta sportlovsväder!!! Underbart. Mycket pulkaåkande har det blivit, och båda barnen har haft kompisar hemma och lekt.I söndags var hela familjen på terater: Stackars Pettssson tältar. Den var helt ok, även om den var lite seg i mellanåt. Loppan gillade sångerna bäst.


Hela familjen

Nu är hela familjen samlad eftersom vi har fått hem katten i dag.

Men jag vet inte om han har saknat oss lika mycker som vi saknat honom....Fick denna bild i veckan...Eller vad tror ni?

Hemma igen

Ja, nu har vi varit hemma i några dagar. Jag blev sjuk i fredags och inte mått så bra denna vecka, så det är först nu som jag fått årk att uppdatera lite.

Här är vi på väg till SälenResan gick bra även om den var lååång....

Loppan var inte så pigg Sön-Mån men sen blev det skidskola - SnögubbarnaSen blev det sonens tur att bli dålig Tis-ons. Men övriga dagar var han med i Glidarna.Notera: Loppan med rosa skidor och sonens heter x-wing....

Sen var det en annan person som fick mycket uppmärksamhet, ja inte farmor som fyllde 60år, utan lill-kusin =)Jo, lite firade vi farmor med =) Vi var och åt en god middag på restaurang.

Jag har inte åkt så mycket skidor de senaste åren av flera anledningar, dels har jag fullt upp med barnen, sen har jag haft problem med ett gammalt benbrott som gjort ont. Men jag testade att åka en dag, och visst gjorde det lite ont, men inte så farligt, så nästa år, då ni =)

Sen en sak som jag såg i affären som jag tyckte va lite kul