Semestern fortsätter del 2

I går åkte jag och barnen till Öland. Mannen lämnade vi hemma så att han kunde tvätta garaget i lugn och ro =)

Efter förra Ölandsbesöket så stog poolbesök högst upp på önskelistan, så dit gick vi. Men det var inte så varmt, så vi hamnade inne i simhallen istället. Många rundor i vattenrutchkanan blev det.Och på vägen tillbaka blev det:Det visade sig att jag kände de som hade studsmattan så det blev nog nämre 30 min istället för de 10 som jag betalade för.

Så efter hallon och blåbär, sussades det gott.Eller var det blåbär i hallon det skulle vara ??? =)

Semestern fortsätter

Förra veckan så packade vi in hela familjen + mor och farföräldrar i "sälenbussen" och åkte till Malmö. Vi hade ju hotellrum där som vi skulle utnyttja (som vi inte använde när vi var på Depeche Mode).FikapausSpännande tågresa till KöpenhamnTIVOLI !!!  Barnen hade kul med åkande, läsk, glass och sockervadd =)

Sen hem till Sverige och byta om och sen till restaurangbesök. Trotts att klockan hade hunnit bli sent skötte de sig, det märks att de är stora nu.

Sova på hotellet var spännande. De satt uppe i fönstrena och tittade på utsikten och käkade godis. Sen kröp de ner i sina sängar och somnade på 2 minuter.

På vägen hem så stannade vi till vid Turning torso.
BWOI går var sonen på sin livs första konsert. BWO. Han var helt klar en av de lyckligase i publiken. Jag och sonen sjöng och poppade för fullt, mannen var lite mer stillsam... =) Loppan hade vi lämnat hos farmor och farfar. Kändes lite konstigt att det var hon som sov borta på natten.

Semester tur!

Jag och barnen åkte iväg på en lite semester tur i går.

Första anhalt:

MC i Växjö

Sen framme vid destinationen så intog vi vilo läge =)


Efter god fika och utsökt mat, så upphörde regnen (som var tvunget att falla när vi grillade) och molnen skingrade sig, så då begav vi oss ut på fiske tur.


Och sonen som invigde sitt alldedes egna fikespö fick napp.


Efter jordgubbar och glass (kl 22.00...) så myste vi ner oss i husvagnen.


Idag har vi spelat beachball och slöat (är det semester så...)


Och lagom tills vi skulle åka hem så började solen att skina på allvar, så då blev det ett dopp vid stugan.


Tusen tack för en toppenvistelse!

Semester!!!!!!!!!!!!!!!

Tjo ho =)

Sällan har jag längtat så efter semester som i år. Inte för att jag vantrivs på jobbet, för själva jobbet är helt ok, men mina arbetstider. När jag berättar om mina tider så är det ingen som tror mej, men det är sant. Jag jobbar 8-11 + 12,30-14 + 15,30-16,30 + 18,30-19,30. Med dessa tider så tittar jag konstant på klockan och det känns som att man jobbar 11,5 timmar men får betalt för 6,5. Tur att jag bara ska vara där några v i aug med, annars hade jag fått magsår, för det är väldigt stressande.

Barnen inledde sin semester förra veckan med att åka till Öland. Sol och bad och mycket mera. De hade det verkligen helt super, och var helt lyriska när de kom hem. =)
Fick bla denna bilden


Undra hur vi ska kunna toppa det?

Nu i tre dagar har barnen gått på cirkusskola, och de avslutade med en uppvisning. Sonen jonglerade och loppan cyklade på en liten cykel som påminner om en enhjuling, och fångade ringar. De var mycket stolta och duktiga och tyckte det varit toppen (även om det är konstiga miner bilderna )Lite för snabb för kamran....Coolkille så här efteråt, det var pirrigt innan.... =)En cirkusprinsessa...

D M

Att det inte blir som man planerar har man väl lärt sig när man har barn, men lite måtta kan det väl vara?

Blijetter köpta sen 6 månader tillbaka och hotell bokat. Barnvakt på väg hit för att hämta barnen, vad händer? JO, sonen får magsjuka. Tänkte först att det kunde varit en bieffekt på fotbollsspel i strålande solsken, men så var inte fallet. Barnvakten (morfar) sover kvar här för att ta med barnen nästa dag. Loppan börjar kräkas på morgonen och sonen fortfarande hel slut och vill inte åka till öland. Vad göra? Skita i konserten? Hotellet?

Efter många om och men och timmar i ovisshet, så piggnade barnen till och åkte till öland. Vi vågade inte sova på hotellet om vi skulle bli sjuka på morgonen, så vi fick boka om rummet (efter många samtal....skulle igentligen inte fått det), men kom i alle fall iväg mot Malmö. Nästan framme börjar mannen må riktigt dåligt... Men som tur var så vände det och vi åkte över till Köpenhamn.

Efter en underbar kväll med DEPECHE MODE så var det "bara" turen hem.

Skulle med tåget, fick inte ut några biljetter, hoppa på iaf. Tåget nästan full så det blev till att stå. När tåget stannade på centralstationen i köpenhamn, så är det lika mångat till som ska med... Konduktören pressar in de sista... Snacka om att stå som packade sillar... Åker en bit, sen stannar tåget. Någon, inte så smart, har dragit i nödbromsen. Konduktören måste då tränga sig i genom hela tåget för att nolla alla nödbromsar, vilket tog en stund. Tångt, VARMT och om inte det varit nog så hade killen som stog bakom mej trampat i en hundskit... Men fram kom vi till sist. När vi väl var hemma och kröp ner i sängen i morse var klockan 6.