Fotbollskola

Nu sover barnen gott efter att ha varit på fotbollsskola i 3 dagar.


Loppans grupp.En liten bild på sonen in action.


Men i går var det även premiär dopp i nya poolen.

Ja ni....

Nu när solen skiner så sitter man inte så mycket framför datorn....

Men _lite_ måste jag uppdatera er =)

Loppan har haft släktkalas...Kompiskalas på leklandet...Sen när det var dags att fira midsommar så blev det en tur till staden och jouren med en dotter med halsfluss i stället för små grodor runt midsommarstången. Detta brydde hon sig inte så mycket om just då. Men nu när hon är frisk igen så gillas det inte att hon missade det...

I söndags så åkte vi och införskaffade oss en ny pool, då jag lyckades ha sönder vår gamla när jag rengjorde den inför vintervilan. I med luft och vatten. VA! Hål i luft ringen. Bha! Laga.... MEN!!!!! Vad tusan.... Det är hål i poolen också!!!! Ringde och pratade med dem. De tyckte vi skulle byta den. Hinka vatten.... Jag skulle in till staden idag, så det var bara att få ut allt vatten så jag kunde få med den.

Idag så har katten varit hos veterinären (svullet ögonlock) och sonen har varit hos astma doktorn. Han tyckte att alla värden var hyfsade och att det bara är att fortsätta. Ev ska vi testa och ta bort medicinen till hösten. Allergitest gjordes med och han var inte allergisk.

När vi skulle hem så stannade sonen i bilen när jag sprang in i en affär. Vi hade vevat ner alla rutor så att det inte skulle bli för varmt. När jag sen skulle åka så får vi inte upp ena rutan. Så vi får åka till bilverkstan istället... Men de fick upp den till slut iaf..

Efter jobb och fotbollsträning så skulle poolen upp. Gissa! Jo då! Så sant! Hål i nya poolen med! Så nu så blir det en helt annan sorts pool. Inte en från Clas Ohlson. De bad tusen gånger om ursäkt när jag ringde, men jag är ganska sur ändå...

Men nu till dagen höjdpunkt!Inlines!

1 Juni

Idag är det loppans födelsedag. Dagen börjades med paket och glass!!! i sängen... =)

Sen hade jag fixat en överraskning till henne, att åka till en kompis till mej och rida på hennes ponny. Det blev mycket lyckat och uppskattat, även om det helt plötsligt kom fyra kvigor och hälsade på oss i ridhagen....Sen dags för lunch...Och eftersom det var en så varm och solig dag så va ett litet dopp inte fel...Och sen avsluta kvällen med fika i aftonklänning med farmor och farfar.Behöver jag tala om att det var en mycket nöjd och glad loppa, som farmor fick stoppa i säng i kväll??? =)