Eurovision

Äntligen var det dags för eurovision song contest. Vi var laddade med chips och läsk. Sonen, mannen och jag tyckte om samma låtar, loppan tyckte att alla var bra på ett eller annart sätt (fina kläder mm). Men när knappt hälften hade sjungit så blev det tyst. I soffan såg det ut så här

och i ena fotöljen sov loppan.

Men när de vaknade i dag så frågade båda om Norge hade vunnit =)
Jag hejjade på Island, och känner mej nöjd med andra platsen.

Annars så är det full rulle som vanligt här. Mycket jobb och många barn. Loppan har börjat träna fotboll och sonen spelar match varje helg. De har vunnit alla matcher, men vinsten över ett närliggande lag i fredags väger tyngst, eftersom de flesta av sonens klasskompisar spelar i det andra laget. De fick storstryk förra året och de har retats lite i skolan, så det var många känslor inför matchen.


Sol =)

Vad skönt att solen skiner, man blir så mycket gladare. Fast nu är visst regnet i antågande, men det gör inget, det behövs och så många dagar vi haft sol så tänker inte jag klaga. Lite tråkigt var det dock att valborgselden inte fick tändas. Den kvällen hade eldens värme behövts! Jösses vad vi frös, fast jag hade vinterjacka, fleeceväst, jeans, knästrumpor och stövlar. Vi som sjöng i kören hade lite lä, men vår stackars körledare satt i blåsten. Hon var blå om läpparna och fingrarna stelfrusna, hon hade inte kunnat spelat en enda låt till.

I tisdags så hade loppan fotbollspremiär. Överlycklig för att hon också får träna =)

I onsdags när vi hämtade sonen på fritis så var han inte pigg. Ont i halsen. Så i fredags så blev det att åka till doktorn. Halsfluss. Men han har piggnat till och är just nu mest sur över att inte få träna fotboll på tisdag, och inte blir det bättre av att loppan ska träna då... Men jag har fixat nytt nät till vårt mål, så det bli en hel del här hemma istället. Kul att han är så intreserad igen. Astma medicinen har gjort susen och han är pigg och glad. Hans lag spelade match idag och vann med 8-4.