Fantasi...

Dotterns fantasi är det inget fel på... Jag undrade vad hon höll på med när hon låg bakom soffan..

-Jag leker kurra gömma med spökena på tv, dom hittar inte mej..

Och så såg hon jättelycklig ut =)

(spökerna var från bolibompa)


Skoldags =)

Så här stolt var sonen, när det var dags att gå till skolan för första gången =)

image10

Vardag igen

Nu är det bara jobb igen...

Fast förra veckan var toppen!!
I tisdags hämtade svärmor mej och barnen och vi åkte till havet och badade (för första ggr. i år...), jösses vad det badades =)
I onsdags åkte barnen och jag till Öland och gick på Bästa Showen, vilket var jätte bra! Sonen gillade Knäckebröderna och Cilla o Totte bäst och loppan gillade Tobbe trollkarl bäst.

image8 

Sen stannade vi kvar hos mina föräldrar och fick några sköna dagar i Borgholm. Lyckades även genomföra ett resturangbesök utan några större kontroverser.

Innan vi åkte hem på fredagen åkte vi till Thessan och red på dotterns ponny. Fick slita barnen där ifrån och jag hoppas att barnen snart glömmer det där Thessan sa om egen häst =)

I lördags var det dags för fest. Någon fyllde 35.... =)   Vi grillade olika grillspett, vilket var jätte gott som omväxling, och satt ute myste halva natten.

Nu är det som sagt var bara jobb... Sonen har börjat fritids och det går bra, även om han inte var så förtjust i att börja, men det har kommit fram att det är jätte kul på fritids, men det är att äta i stora matsalen som är läskigt.

Loppan bryr sig inte ett dugg om att storebror inte är kvar på dagis. Inte för att jag hade trott det heller....

Dags för jobb igen....

I morgon börjar vi jobba igen....
Nu när solen äntligen hittat hit...

Fast jag ska inte klaga, jobbar bara i morgon natt, har tagit ledigt på onsdag, för då åker jag o barnen till Öland för att gå på konsert. Sen stannar vi hos mina föräldrar tills på fredag.

I onsdags kom vi äntligen iväg High Chaparall och det var jätte lyckat. Barnen älskade det! Vi hann med halva mexicoshowen, indianshowen och favoriten westenshowen. Sonen pratar om den fortfarande. Sen var lilla westen byn en hit också. Han sprang om kring som en tok =)

Dottern gillade mest att rida och åka häst o vagn. Det var en hel lyckad dag och vi åker nog dit nästa år med.

image7