Packa pappas kappsäck

Ja ha, nu går man och planerar vad som ska tvättas och packas.... Bara 3 dagar kvar och mycket att göra... Sen är det ju också en del som måste användas några dagar till. Kommer nog få skicka iväg barnen utan yttrerkläder på fredag =)

Men vad skönt det kommer att vara sen när vi väl är på plats. Ska bli kul och se vad Loppan säger om skidskolan. Sonen ska gå sin 3:e gång, så han lär väl susa förbi en i backen nu... Och sen ska vi även få gosa med lillkusinen hela veckan, han kommer nog få skavsår av allt gos =) Barnen ser fram emot att få gå på restaurang och fira farmor.

Vår katt har vi lämnat hos mormor och även om det var många år sen han var där (typ en så där 8-9 år sedan) så verkade han känna igen sig. Trivs som fisken med all uppmärksamhet =)

Vad ska man säga?

Vet inte om man ska skratta eller gråta.... men det lutar nog åt gråta...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4260421.ab´

Dess utom i 25 mil....

Huva!

Jag funderade nyss på hur det kunde komma sig att vår katt är ute i detta bus väder så länge frivilligt. Öppnade dörren och ropade på han. Hörde eller såg inget. Stängde och va på väg att gå och lägga mej. Men kände på mej att jag skulle kolla en gång till. Öppnade och ropade igen, inget, eller.... Jo, på nåt sätt lyckades jag se att  nätet på fotbollsmålet ute på gräsmattan, inte rörde sig enbart av vinden. Sprang ut och kollade, jo då, där stog han och sprattlade. Fick springa in och ropa på mannen som fick komma ut med sax. Det var inte lite han lyckats trassla in sig. Och det satt åt bra runt halsen. Hu! Tror nog att det blir bra för honom och åka på kollo hos mormor några veckor och leva lugnt lägenhetsliv igen...

 

Helt sanslöst

Mannen kom hem igår och visade mej en ande som "spår" en känd karaktär som man tänker på genom att ställa några frågor.  Och den är helt sanslös! Jag kan inte fatta hur den kan få fram vem så fort. Testa här:

http://en.akinator.com

Slut på julen

Ja ha, då var julen över för denna gång.... Jag hade gärna haft kvar ljusstakar och stjärnor januari ut. Tycker det blir så mörkt. Och mina sängkompisar hade gärna fått stannart kvar lite till med =)Fast granen ville ut... Efter att ha skakat lite på den så såg den ut så här:


Den tålde inte att stå brevid kaminen, vi eldade rätt mycket när det var kallt...

När det var kallt så köpte vi skridskor till barnen. De han åka varsin gång innan isen helt plötsligt försvann över en natt.

Så här stålt var Loppan


Teknikens under?

Hmm, att man kan bli så sur för att något inte funkar... Har försökt länge med att lägga över bilder från mobilen, men det har inte gått. Vi trodde att det var glapp i sladden, men har nu konstaterat att det är usb-hubben som bråkar. Efter handpåläggning och visst hot så har jag fått över några bilder...


Sonen fick en Gunship i jul klapp. Det tog honom en ca 8 timmar att få ihop den.Klar...Loppan fick hästlego, som hon stolt byggde själv.Hmm, en Clone-krigare ifrån Star Wars på ICA....