Happy Halloween


Höstlov

Underbart höstlov =)
I måndags så sov sonen över hos sin kompis (vilket inte är så ovanligt..) MEN Loppan har gjort sin sovaöver premiär (räknar inte hos mormor, farmor), hon sov över i församlingshemmet med kören. Det hade gått jättebra. Hade längtat hem lite precis när de skulle lägga sig eftersom hon mådde lite illa (förmycket godis...), men hon fick ligga hos körledaren. Hon hade också passat på och tappa en tand, och hon var mycket förvånad över att hon hade fått en femma och tanden låg kvar =) så tandfen kom tillbaka här hemma och tog tanden med sig =)


Loppan krattar löv i sommarklänning och solhatt...

Idag har vi haft stora pumpa dagen, och i em så åker de till farmor och farfar för att sova över och i morgon är det dags för den efterlängtade marknaden =)


Koncentrerade

Sonens pumpa

 


Loppans pumpa


Städa städa...

Är det "enda" jag gjort idag.... Jag ska ha PartyLite visning här på söndag så jag har massor som ska ordnas. Jag har en benägenhet att samla saker på hög, så jag har en hel del högar som ska soteras och se till att det hamnar på rätt plats och även få i ordning på rummet som jag hade till mina dagbarn. Himlans massa tvätt har hamnat i soffa där inne... och vad göra med alla leksaker?? Hmm, det är ju inget våra barn leker med längre. Spara, ge bort eller skänkas till välgörenhet??

Jag är lite sur för att jag inte kom iväg på fest med mina (två) jobbarkompisar i kväll som vi hade planerat, men en blev sjuk, så vi få ta det en annan gång...*snyft* fast lite bra med, för då hinner jag med mer städande i morgon =)

Uppdatering

Om ni tycker att det är långt mellan gångerna jag uppdatera min blogg, så skyller jag på detta =)

 

Min Bil

Här är min nya bil =)

*FRYSER*

Brrr, 18,9 grader är inte så mycket inomhus.... Kanske dags att sätta på värmen?