Vin - Vatten

Ja, i helgen har det varit både vin och vatten....

Vi hade en trevlig lördag med fint väder. Loppan var för första gången på ridlekis och stormtrivdes. Hon har talat om för alla att hon minsann ska rida _varje_ lördag  =)Sonen var iväg på fotbollscup och de skötte sig riktigt bra. Första mathcen blev det oavgjort, andra förlorade de med ett mål, sen i sista så va de trötta och förlorade med lite mer.... Men de fick medalj och sonen va glad =)

Dagen avlutades med grillning hemma hos farmor & farfar, där även kusin Pyret med familj va. Trevligt, trevligt.

Där emot så har inte dagen blivit riktigt som vi tänkt oss. Barnen skulle iväg till staden på kalas och jag hade sett fram emot lite lugnt affärs tittade nån timme för mej själv, men födelsedagsbarnet fick ställa in pga magsjuka... tråkigt för oss alla... Tur att det har varit fint väder idag i alle fall , så lite kul har vi hittat på. Men det mörkaste målnet på himlen just nu är att min älskade katt har fått en knöl på halsen. Ska ringa till veterinären i morgon och jag hoppas verkligen att det inte är nåt allvarligt, men med tanke på att han är 15 år så kan jag inte låta bli att tänka på mörka saker...

    

Fredag

Ännu en arbetsvecka avklarad =)

Jag har haft en underbar fredag. Fint väder och lugna barn, det är sådana här dagar som det är så skönt att vara dagmamma =)Sen har det hänt en STOR sak i loppans värld =) Hon har tappat första tanden!!! Tog ett kort på henne i em då den fortfarande hängde där, sen i kväll så drog hon ut den. Så nu sussar hon gott och tänker på tandfén =)

                                                               

Och sen så vill ju sonen också visa sina tänder.... behöver man säga att han är 7 år... =)

Skolkat

I dag har jag skolkat från jobbet. Jag har i normala fall hög arbetsmoral, men efter att ha mått halvdåligt i några dagar så bestämde jag mej för att stanna hemma och försöka få tillbaka lite energi. Och det funkade faktiskt bra. Sov till 11, myst med loppan, lunch, lite mys till, fikade ut på en filt, kollade till rabatterna lite, och så lite mys till i soffan innan sonen kom hem och det blev full rulle för att hinna till fotbollsträning...=)

Så nu mår jag faktiskt helt ok.

Sommarbilder

Vår sommar har varit helt toppen. Fast den har gott fort så har vi hunnit med mycket. Den började så där lagom varm så att man fick lite gjort tex tvätta ena sidan av huset och äntligen lagt stenar in till huset, fast barnen saknar sitt lerhål som de haft i flera år... Och sen blev det även en hel del vila... sov bort en hel del av första veckan... Lite synd om sonen dock som hade sin simskola under första veckan, för det blåste och regnade en hel del...

Sen har det bara varit roligheter =)

Bad i havet - Jo då, för mej så är Kalmarsund ett hav, vattnet är salt, så det så!

Massor med bad i poolen

High Chaparall - Favorit i repris från förra året, lika uppsakattat om inte mer, då Loppan fick en nalle av Lucky Luke  =)

Liseberg - Första besöket av våra barn, och de gillade det. Loppan älskade alla karuseller och sonen spelade bort en mindre förmögenhet på motorcykelspel...

Lek och buslandet

Och på sista dagen på sommarlovet blev det en hellyckad dag på Barnensgård


           

           

                

                       

Vardag

Så, nu har man jobbat i 3 veckor och har nog äntilgen vant mej vid vardagslivet igen. Fast jösses vad tiden försvinner... Sonen har fotboll på tisdagar, onsagar blir stressiga då sonen börja sin simskola på onsdag, och den är mellan 17.30 - 18.00. Sen ska jag hinna hem med han och sen börjar min kör 18.30..... Nå ja.. Sen hoppas jag att Loppan får plats på ridlekis (väntar på svar...) och jag måste ju hinna med och rida med =) Jag tycker att dygnet borde ha fler timmar!

I kväll

I kväll har vi varit på skolan och skrivit in sonen, så i morgon så börjar allvaret =) Det är nog mest jag som tycker detta med att börja ettan är stort, han byter ju "bara" klassrum och fröken... Loppan (och jag) har börjat på 5års gruppen. Det har funkat bra en så länge, med att vara fröken och mamma samtidigt, men i morgon så börjar allvaret där med... det har varit lugnt dessa två första veckorna, men i morgon är det full grupp.