God Jul

God Jul

och

Gott nytt år!
image18


Skit dag!

I ordets rätta betydelse. Klockan är 9 på morgonen och jag har bytt 5 st bajsblöjor... Så kan det vara att vara dagmamma, och jag kan till lägga att det inte lukta hallon här...

Lusse lelle

Lusse lelle hela dagen har det varit idag =)

Började dagen med lusse firande på dotterns dagis kl 7. Sen till lusse/julfest för dagbarnen med alla dagmammorna och sen kuta vidare till sonens lussetåg på skolan. Phu. Kan väl säga att jag inte va sugen på lussebulle i kväll... Ska försöka att lägga upp lite bilder på dem i helgen.

Så där!

Klockan är 23.50 och äntligen är julkalendrarna packade och upphängda =) Tror nog att barnen kommer att titta stort när de kommer ner i morgon..

Julgardin och adventljusstacke är uppe i köket, resten av huset får fixas i morgon. (så himla skönt att vara ledig på helgena nu förtiden). Tomtarna får vänta en vecka till.

Innan om åren har jag bara satt upp ljusstakarna nu, och  bytt gardiner och satt upp tomtar några dagar innan julafton, men vad är det för mening med att bara ha det uppe några dagar? För jag tycker att tomtarna ska vara uppe innan jul, inte efter...

På söndag ska vi baka pepparkakor i massor, sen är det bara lussekatter och godis kvar =)

Jul, härliga jul.