Tillbaka från Göteborg

Nu är vi hemma från Göteborg. Jag och barnen har varit och hälsat på kompisar och det har varit så super trevligt. Det var inte långt ifrån att vi fått ställa in turen eftersom loppan hade 40 graders feber sön-tisdag. Tre dagars firand av hennes 4 års dag blev för mycket =)

Men vi åkte dit i torsdags, i går (fredag) gjorde vi stan en snabbis innan vi begav oss till Lek och bus landet. Jösses! Barnen kutade runt på högt och lågt i tre timmar och hade super kul. (vi fick vårt trevliga efter läggningsdags =)

www.lekobus.se

Bilresan dit och hem gick hur bra som helst och jag är så glad att inte behövt vara arg en enda gång på tre dagar. Lite läskigt dock att passera en trafikolycka på vägen hem med ett antal ambulanser och en ambulanshelekopter...

Kommentarer
Postat av: Myra

Så ni tog bilen iaf. Jag trodde ni skulle åka tåg. :)
Kan tro att de rusade av sig en hel massa energi på lek o bus. Sådana där ställen är perfekt att åka till ibland.

Postat av: Synthloppan

Eftersom jag inte fick tummen ur och beställde biljett tidigt, så skulle det kosta lika mycket som att åka bil. Då valde jag bil så att man kunde åka när det passade. Mycket skönt, speciellt när lill Loppan var sjuk och jag inte visste om vi kom iväg över huvud taget.

2007-06-24 @ 08:49:28
URL: http://Synthloppan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback