D M

Att det inte blir som man planerar har man väl lärt sig när man har barn, men lite måtta kan det väl vara?

Blijetter köpta sen 6 månader tillbaka och hotell bokat. Barnvakt på väg hit för att hämta barnen, vad händer? JO, sonen får magsjuka. Tänkte först att det kunde varit en bieffekt på fotbollsspel i strålande solsken, men så var inte fallet. Barnvakten (morfar) sover kvar här för att ta med barnen nästa dag. Loppan börjar kräkas på morgonen och sonen fortfarande hel slut och vill inte åka till öland. Vad göra? Skita i konserten? Hotellet?

Efter många om och men och timmar i ovisshet, så piggnade barnen till och åkte till öland. Vi vågade inte sova på hotellet om vi skulle bli sjuka på morgonen, så vi fick boka om rummet (efter många samtal....skulle igentligen inte fått det), men kom i alle fall iväg mot Malmö. Nästan framme börjar mannen må riktigt dåligt... Men som tur var så vände det och vi åkte över till Köpenhamn.

Efter en underbar kväll med DEPECHE MODE så var det "bara" turen hem.

Skulle med tåget, fick inte ut några biljetter, hoppa på iaf. Tåget nästan full så det blev till att stå. När tåget stannade på centralstationen i köpenhamn, så är det lika mångat till som ska med... Konduktören pressar in de sista... Snacka om att stå som packade sillar... Åker en bit, sen stannar tåget. Någon, inte så smart, har dragit i nödbromsen. Konduktören måste då tränga sig i genom hela tåget för att nolla alla nödbromsar, vilket tog en stund. Tångt, VARMT och om inte det varit nog så hade killen som stog bakom mej trampat i en hundskit... Men fram kom vi till sist. När vi väl var hemma och kröp ner i sängen i morse var klockan 6.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback