Längre än längst

Nu var det längre än längst det blev uppdaterat här.... Men december är en hektisk månad och att jag sen blev sjuk veckan före jul och blev liggande i två veckor gjorde inte saken bättre...

Veckan innan jag blev sjuk gick i Lucians tecken. Loppan hann avverka inte minder än 5 uppvisningar.Sen låg jag pall en vecka med hög feber, men det blev jul i alle fall, en trevlig julafton med farmor och farfar och mannens bror med familj. Sonen som var väldigt övertygad om att det var farfar som skulle vara tomte blev förvånad över att farfar satt kvar när det knackade på dörren. Så, vem är tomten? Juldagen kom mormor och morfar och det blev mera trevligt julfirande. Barnen var väldigt nöjda med sina julklappar.

Efter jul var det dags för fotbollscup för sonen. Det tog en match innan våra killar hade vant sig vid 5-manna fotboll så det blev en förlust och två vinster. Efter nyår var det dags för nästa cup. En stor cup med seriespel mot lag där de flesta killarna var ett år äldre än våra. Med kämpade tappert och gick vidare från grundspelet (2 vinster, 1 oavgjort och 1 förlust) och gick även vidare från nästa omgång till match om 3e pris, vilket de VANN!!! Det var en dubbel seger, då laget de mötte var ett lag de fått storstyk mot tidigare. Men gissa om sonen var trött på kvällen efter att varit i väg från 8 på morgonen till 6 på kvällen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback